PRODUKTET

Petit beure

Miell, Sheqer, Vaj luledielli, qumësht, invert sheqer, adetiv, kripë, aromatizuar me aromë natyrale, lecitin and anti mikrobiol material.

Petit beure

Përmbajtja: Miell, Sheqer, Vaj luledielli, qumësht, invert sheqer, adetiv, kripë, aromatizuar
me aromë natyrale, lecitin and anti mikrobiol material.

FAMILY SWEET MIX

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, amonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Te ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Delicious Mix

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, amonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Te ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

SWEET MIX

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, amonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Te ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

FAMILY MIX

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, amonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Te ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

NOSTALGIA

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, amonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Te ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

SHTRUDLE MIX

Përbërësit: gjem fiqi, miell gruri, sheqer i bardhë, uji (min10%.), margarinë, vezë të freskëta, malt ekstrakt (malt), hirrë pluhuri, qumësht pluhur i skremuar, kripë (E500, E503ii), emulsifier (E322) dhe shije. Info për Alergji: produkti përmban gluten gruri, produkte qumështi, veze të freskëta dhe lecithin
sojë.

SHTRUDLE FIKU

Përbërësit: gjem fiqi, miell gruri, sheqer i bardhë, uji (min10%.), margarinë, vezë të
freskëta, malt ekstrakt (malt), hirrë pluhuri, qumësht pluhur i skremuar, kripë (E500, E503ii), emulsifier (E322) dhe shije. Info për Alergji: produkti përmban gluten gruri, produkte qumështi, veze të freskëta dhe lecithin
sojë.

SHTRUDLE ME SHIJE VISHNJE

Përbërësit: gjem fiqi, miell gruri, sheqer i bardhë, uji (min10%.), margarinë, vezë të freskëta, malt ekstrakt (malt), hirrë pluhuri, qumësht pluhur i skremuar, kripë (E500, E503ii), emulsifier (E322) dhe shije. Info për Alergji: produkti përmban gluten gruri, produkte qumështi, veze të freskëta dhe lecithin
sojë.

SHTRUDLE KAJSIJE

Përbërësit: gjem fiqi, miell gruri, sheqer i bardhë, uji (min10%.), margarinë, vezë të freskëta, malt ekstrakt (malt), hirrë pluhuri, qumësht pluhur i skremuar, kripë (E500, E503ii), emulsifier (E322) dhe shije. Info për Alergji: produkti përmban gluten gruri, produkte qumështi, veze të freskëta dhe lecithin sojë.

OLe

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, ammonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

Gurabi Caji

Përmbajtja: Miell gruri, sheqer, margarin, vezë të freskëta 5.6% nisheste gruri, kako pluhur 1.7% (kako pluhur, karbonat kaliumi, vanillin) krem i freskët 1.3%, shurup glukoze, proteina qumështi, mjaltë, ammonium bikarbonat, bikarbonat natriumi, kripë, aromatizues. Prodhuar në
një strukturë që gjithashtu përdor: soje dhe nënproduktet e tij, arra dhe nënproduktet e tij. Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët.

KEKS I BLUAR

 • Miell
 • Sheqer
 • Yndyrë të bimëve
 • Qumësht
 • Invert sheqer
 • Aditiv
 • Kripë
 • Aromatizues me aromë natyrale, lecitin dhe anti mikrobial.

Biskota Caji Tina

 • Miell
 • Sheqer
 • Yndyrë të bimëve
 • Qumësht
 • Invert sheqer
 • Aditiv
 • Kripë
 • Aromatizues me aromë natyrale, lecitin dhe anti mikrobial.

Sedefi keks i bluar

Sedefi keks i bluar përmbajtja kryesore:
Miell gruri, sheqer, gjalpë, tlyn i bimëve, mjaltë dekstrozë, qumësht i fresket, mjete per fryrjen e
brumit (E503, E500) Emulgator: Lecitin me aromë të vanillës, hir qumështi vitamina. Të ruhet në
vend të thatë pa lagështi.

SHEQER

LLOKUM ME ARRA

 • Sheqer
 • Nisheste
 • Aromatizues
 • Limontoz (E330), dhe aditivë të tjerë.
 • Të ruhet në vend të
  thatë dhe të errët.

LLOKUM ME PORTOKALL

 • Sheqer
 • Nisheste
 • Aromatizues portokalli
 • Limontoz (E330), dhe aditivë të tjerë.
 • Të ruhet në
  vend të thatë dhe të errët.

LLOKUM ME TRENDAFIL

 • Sheqer
 • Nisheste
 • Aromatizues
 • Limontoz (E330), dhe aditivë të tjerë.
 • Të ruhet në vend të
  thatë dhe të errët.

LLOKUM ME ARRA

 • Sheqer
 • Nisheste
 • Aromatizues
 • Limontoz (E330), dhe aditivë të tjerë.
 • Të ruhet në vend të
  thatë dhe të errët.

LLOKUM ME SHIJE VANILLE

 • Sheqer
 • Nisheste
 • Aromatizues portokalli
 • Limontoz (E330), dhe aditivë të tjerë.
 • Të ruhet në
  vend të thatë dhe të errët.

SHKOPINJTË

Mjell gruri, yndyrë bimësh e hidrogjenizuar, shurup glukoze, ekstrakt malti,kripë, kripë deti,
mjete për ardhjen e brumit, bikarbonat amoniumi E503, rregullator tartine E524, emulgatorë, E471 maja.

BENITA KEKS

Miell, sheqer, vaj luledielli, qumësht, invert sheqer, aditiv, kripë, aromatizues me aromë natyrale, lecitin dhe anti mikrobiol material.

sqAlbanian