Rreth Nesh


Sedefi Commerce eshte lider ne treg ne industrine ku punon.

Sedefi Commerce ka 40 punëtorë se bashku me pronarin Ahmet Sedefi dhe ne operojm ne tërë tregun kosovar me artikujt tonë dhe këtë e kemi aritur falë cilësis dhe korektësis që kemi ndaj blerësve tanë. Projektet tona janë ne zhvillim e siper dhe së shpejti do të startojm edhe me një linjë të re të prodhimit që i përket branzhit tonë aktual.

Cilësi

100%

Punë

100%

Shpejtësi

100%

Ekipa jonë


Harmonia në ekip sjell suksesin në treg.

Ahmet Sedefi

CEO

Z. Ahmet Sedefi është pronar dhe themelues i linjës se prodhimit te Sedefi.

Bekim Sedefi

Drejtor i Prodhimit

Z. Bekim Sedefi është drejtor i prodhimit në fabrikën Sedefi.

Produktet tona


Me poshte keni produktet qe prodhohen ne fabriken tone.
Ne mirremi me prodhimin e produkteve ushqimore (Biskota, Sheqer, Krip etj).

Shpërblimet Tona


Ne kemi fituar disa shpërblime si kompani.
Shpërblimet tregojnë cilësinë në industrinë ku punojmë.

Testimoniale


Kontakto me ne


A keni ndonje pyetje?
Kontaktoni ne formen e meposhtme.

Infot kontaktuese

Qarshija e gjatë 198
Pejë,30000 Kosovë.


lukisedefi@sedefi.com


www.sedefi.com


+381 39 421 444
+381 39 421 444
+377 44 180 070
+377 45 505 030

Kontakto me ne!